Adiloba – Kepenekli Yolu Ulaşımı Rahatlattı

0

GÜNDEM 14.07.2016 15:40:10 1439 0
Adiloba – Kepenekli Yolu Ulaşımı Rahatlattı

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2016 yılı asfalt sezonunun devam ettiğini belirterek, asfalt çalışmalarının Dilek mahallesinde sürdürüldüğünü söyledi.

Bu yaz ilçe merkezi ve mahallelerde acil ihtiyaç duyulan yollara sıcak asfalt attıklarını ifade eden Yaralı, toplamda 2 bin 700 ton asfalt attıklarını kaydederek şu bilgileri verdi;

“Bu yıl ki asfalt sezonumuza Adiloba – Kepenekli arasında yedek 12 sulama kanalı kıyısındaki yolda başladık. Daha sonra ilçe merkezi ve Hacırahmanlı mahallemizde asfalt çalışmamız oldu. Asfalt çalışmalarımız şu an Dilek mahallemizde devam ediyor. Yaz mevsiminde ihtiyaç duyulan mahallelerimizde asfalt ve taş kaplama çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımız büyük hizmetler alıyor. Belirli bir plan dahilinde çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum.”

Yaz sezonunda yoğun bir çalışma içine girdiklerini ifade eden Yaralı,

özellikleAdiloba ile Kepenekli mahallesi arasındaki toprak yola attıkları sıcak asfalt çalışmasının bu güzergahta bulunan mahallelerin ulaşımını rahatlattığını belirtti.

HABER MERKEZİ

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasmanına Çıkıyor

Yunusemreli Güreşçi Hakim Beytullah Kalay Milli Takım Kampında

Manisa’da MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da Gastronomi Rönesansı: Dostlar Meclisi’nde Lezzet Buluşması

  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.