Bugün, 11 Nisan 2025 Cuma

ADİLOBA’DA SONDAJ SEVİNCİ

0

GÜNDEM 3.11.2017 18:56:37 1180 0
ADİLOBA’DA SONDAJ SEVİNCİ

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sondaj çalışmalarıyla ilçe ve mahallelerde su sıkıntısı yaşanmasını önlüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Saruhanlı ilçesine bağlı Adiloba Mahallesi’nde de sondaj çalışması yürütüyor. Mevcut sondaj kuyusunun eski olması nedeniyle sıkıntı yaşayan mahallelinin yüzü, yeni sondaj sayesinde gülüyor. Delgi çalışmaları tamamlanan 160 metre derinliğindeki sondajın deneme motopompunun montajının da gerçekleştirilmesinin ardından numune alımları yapılacak. Laboratuvar ortamında analiz işlemi gerçekleştirilecek olan su numunesi, insan sağlığı açısından uygun bulunması halinde mahallenin içme suyu deposuna bağlanacak.

“Sondajımız 30 yıllıktı”

Adiloba Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya, “Mahallemizdeki sondaj 30 senedir kullanımda. Tabi zaman içerisinde hem yetersiz gelmeye başladı, hem de ara ara zeminden kum çeker oldu. Bu yüzden de yeni bir sondaj istedik. Sağolsun Cengiz Başkanımız bizi kırmadı. Hemen ekipler gelip sondajımızı açtılar. Örnekler alındıktan sonra inşallah suyumuz güzel çıkar ve yeni sondajımızı kullanmaya başlarız. Hizmetlerinden ötürü Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” diye konuştu.

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

MANİSA FK KAYIP(0-2)

Gökay Budak'tan Manisaspor'a Büyük Jest...

Manisa FK lidere diş geçiremedi(0-2)

Manisa İmam Hatipliler Şampiyon

Anahtar Kelimeler: adiloba-da-sondaj-sevinci
  • Cuma 11.6 ° / 5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14 ° / 4.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.7 ° / 2.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.