Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ADD'li Gençler Öğrencilere Çorba Dağıttı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alaşehir Gençlik Kolları Ahmet Altan Anadolu Lisesi ve Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan öğrencilere çorba ikramında bulundu.

MANİSA- İLÇELER 13.12.2023 13:55:00 1610 0
ADD

 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alaşehir Gençlik Kolları Ahmet Altan Anadolu Lisesi ve Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan öğrencilere çorba ikramında bulundu.

ADD Alaşehir Gençlik Kolları öğrencilere yönelik destek kampanyaları yapmaya başladı. Bu kapsamda ilk olarak kentte bulunan Anadolu Lisesi ve Üniversite Binası önünde öğrencilere çorba ikramında bulunuldu. Öğrenciler çorba dağıtılan alanın önünde çorbalarını keyifle kaşıklarken,Bazı öğrenciler çorbalarını sokak köpekleriyle de paylaştı .Okul girişlerinde masa üstüne düzen kurarak, gençlere çorba ikram eden ADD Gençlik Kolları üyeleri, proğram sonrası kullanılan çöpleri ve çevre temizliğini yaparak bölgeden ayrıldılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan ADD Alaşehir Gençlik Kolları Başkanı Berna Öçal, " Soğuk havaların etkisini arttırdığı bu günlerde evlerinden uzakta eğitimlerini tamamlamaya çalışan Üniversiteli ve Liseli genç arkadaşlarımızın içlerini ısıtmak istedik. Yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Özellikle Üniversite öğrencileri için bu tür etkinlikler çok önemlidir. Arzu ederiz ki Üniversite girişine bir ikram çeşmesi yapılsın ve her sabah öğrencilere bu çeşme'den sıcak çorba dağıtılsın. Bizde bu olayın öncüleri olalım. Şehrimizin misafirperverliğini tüm ulusa gösterelim"diye konuştu.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.