Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

ADD Manisa’da Kopal ile güven tazeledi

ADD Manisa 14. Genel Kurulu Öğretmenevinde üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.172 üyenin bulunduğu kongrenin sonunda başkanlığı başarılı şekilde götüren Hamza Kopal yeniden başkanlığa seçildi.

MANİSA-GENEL 20.02.2023 00:00:00 1163 0
ADD Manisa’da Kopal ile güven tazeledi

 

 

ADD Manisa 14. Genel Kurulu Öğretmenevinde üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.172 üyenin bulunduğu kongrenin sonunda başkanlığı başarılı şekilde götüren Hamza Kopal yeniden başkanlığa seçildi.

ADD GYK üyesi Tolga Kale’nin divan başkanlığını üyeliklerinin de Mert Özkösemen ve Meltem Erdinç’in üstlendiği genel kurula CHP İl Başkanı İsmail Çalışkan,Şehzadeler ilçe başkanı Emekli eğitimci Hakan Gürtunca,Yunusemre İlçe Başkanı Avukat Yalçın Arcak, HSYK

Eski üyesi Ali Suat Ertosun, ADD Manisa Şube Başkanı Hamza Kopal,ADD eski Başkanlarından Gülbahar Tahmilci,CHP önceki dönemlerin il başkanı Halil Tokul, 29 Ekim Kadınları Derneği Manisa Şube Başkanı Fatma Ayhan,CHP Milletvekili aday adayı Emekli Albay Kamber Oğur ve ADD Manisa üyeleri katıldı.

ADD Manisa Şube Başkanı Hamza Kopal, 6 Şubat sabahı tüm ulusu derinden sarsan ve binlerce insanımızın yaşamını yitirdiği 7,7 ve 7,6 Kahraman Maraş Pazarcık merkezli 11 ili etkileyen depremin bir daha yaşanmamasını diledi.

Deprem şehitleri başta olmak üzere vatan uğruna şehit düşenler için bir dakikalı saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Başkan Kopal;

“Derneğimizi ayakta tutmak için tüm üyelerimizle canla başla çalışıyoruz. Özellikle gençlerimizi liseler, üniversite gençleriyle temasa geçerek onların Mustafa Kemal Atatürk’ün geride bıraktığı değerleri çok iyi anlamaları adına bilgilendirmelerde bulunuyorlar.1600 TL borçla kapattığımız geçtiğimiz yılı bu yıl 514 TL ile karla kapatmanın mutluluğunu taşıyoruz.2023 yılı tahmini bütçemizi ise 22 bin tl olarak bekliyoruz.”

CHP İl Başkanı İsmail Çalışkan,Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca,Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, ADD’nin ülke için önemi ve Atatürk’e geldiğimiz noktada ne denli ihtiyaç olduğu,bağımsız Türkiye vurgusuna işaret ederek kongreye katılan üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçilen Hamza Kopal’ı tebrik ettiler.

Hamza Kopal yönetim kurulu üyeleri

Tamer Yiğit Güler,Hüseyin Kirez,Esra Kale,İbrahim Kızıler,İbrahim Hasan Poyraz,Güney Denli.

Denetleme Kurulu:Gülperi Bingöl,Nilüfer Özkan,Ahmet Başak.

Disiplin Kurulu: Mesut Cansoylu,Gülay Yeşilok,Cevat Söğüt.

ADD Üst Kurulu;Ahmet Başak ve Esra Kale

 


 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: Manisa’ Kopal güven tazeledi
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.