Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ADD Alaşehir'de Üyelik Harekatı

Atatürkçü Düşünce Derneği Alaşehir Şubesi, yenilenen yeni yönetim kuruluyla etkinliğini de arttırdı. Yeni yönetim kurulu, üye sayısını da arttırmak için harekete geçti.

MANİSA- İLÇELER 19.05.2023 17:59:00 490 0
ADD Alaşehir

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Alaşehir Şubesi, 11 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirdiği 15. Olağan Genel Kurulu'nun ardından, yenilenen yeni yönetim kuruluyla etkinliğini de arttırdı. Yeni yönetim kurulu, üye sayısını da arttırmak için harekete geçti.

ADD Alaşehir Şubesi, yenilenen yönetim kurulunun ardından, üye sayısını arttırmak için çalışma başlattı. Sosyal Medya hesabı üzerinden ve bireysel çalışmalarla sürekli üyelik çağrısında bulunan ADD Alaşehir Şubesinin çağrıları yanıtsız kalmıyor. Şuana kadar 200'e yakın yeni üyelik kaydı yapılan ADD'ye Alaşehirli siyasilerde ilgi duyuyor. Daha önceki yıllarda mevcut üyelikleri bulunan Deva Partisi İlçe Başkanı Tolga Şıray ve CHP İlçe Başkanı Gülgün Hasçelik'in yanı sıra İYİ Parti Alaşehir İlçe Başkanı Kadir Daş, Gelecek Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Özcan Turan, DSP Eski İlçe Başkanlarından Ahmet Tasar ve İYİ Parti Eski İlçe Başkanlarından Ahmet Soygür'de üyelik başvurusunda bulundu.

Yeni seçilen yönetim kurulunun Başkanlık görevine Halil Garipoğlu'nu getirmesinin ardından, her yönetim kurulu üyesinin ayrı çalışmaları nedeniyle yeni bir heyecan kazanan ADD Alaşehir Şubesi'nin yeni hizmet binasının önümüzdeki günlerde resmi açılış töreninin yapılacağı öğrenildi.

ADD Alaşehir Şube Başkanı Halil Garipoğlu, yapmış olduğu açıklamada, 
"Atatürkçü Düşünce Derneği Alaşehir Şubesi olarak, 11 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrası, seçilen yeni yönetim olarak ilk yaptığımız işlerden birisi üye sayısını çoğaltmak ve yeni üyeler kazanmak oldu. Üç aylık süreç içerisinde derneğimize,200’ün üzerinde yeni üye kaydı olmuştur.Tüm üyelerimize hayırlı olsun"diye konuştu.

ADD Alaşehir Şubesinin üye yazılım sorumlusu,Gençlik Kolları Başkanı Veli Kaya ise, Her üye bizim için çok değerlidir. Atatürkçü Düşünce Derneği, günümüzün Kuvayı Milliyesidir. Üyelerimiz de kalpaksız kuvvacılardır. Tabiki kuvvacıların olduğu yerde gençlerde olacaktır. Derneğimizin genç üye sayısı 40'a yaklaştı.İlk çalışmaya başladığımızda Şubemiz Gençlik Kolları yönetimi oluşturabilecek seviyede bile genç üye kaydı yoktu.Günümüze geldiğimizde ise bir değil iki ayrı yönetim oluşacak genç üye yazılımı oldu.Gençlik Kolları Kurucu yönetimimiz kuruluş çalışmalarını tamamladı.Yeni Gençlik Kolları yönetimimiz en yakın zamanda aktif şekilde görevine başlayacaktır"dedi.

Ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneğinin Alaşehir Şubesi'nin resmi açılış töreninde,Vefa örneği olarak, Geçmiş yıllarda Şube Başkanlığı yapmış ve Dernek adına çalışmalar yapmış isimlere plaket töreni yapılacağı ve hayatını kaybeden dernek üyelerininde anılacağı öğrenildi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Alaşehir' Üyelik Harekatı
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.