Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ADD Alaşehir Gençlik Kolları Kuruldu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alaşehir Şubesi bünyesinde Gençlik Kolları'nı kurdu.

MANİSA- İLÇELER 16.04.2023 23:01:00 1480 0
ADD Alaşehir Gençlik Kolları Kuruldu

 

 

 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alaşehir Şubesi bünyesinde Gençlik Kolları'nı kurdu. Kurucu Başkanlığını Alaşehirli Araştırmacı yazar Veli Kaya' nın yaptığı, ADD Gençlik Kolları ilk toplantısını 50 kişilik kalabalık genç bir grupla birlikte yaptı.

ADD Şube binasına sığmayan kalabalık grup Şube Binasının içinde bulunduğu Köseoğlu Pasajı'nın toplanma alanında toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Gençlik Kolları Başkanı Tolga Bilen' de nezaket ziyaretinde bulundu.

Alaşehir'de ilk Gençlik Kolları toplantılarını gerçekleştirmelerine rağmen ilginin kendilerini memnun ettiğini belirten ADD Gençlik Kolları Başkanı Veli Kaya; ilk olarak geçici bir yönetim belirledik. Biz sadece kuruluş amacıyla görev aldık. Gençlik Kolları belirli bir seviyeye ulaştığında, görevi genç arkadaşlarımızdan olan Safa Özkan Çelikel kardeşimiz üstlenecek. Bu süreç zarfında gençlik kollarımızın düzenini ve çalışma proğramını devamlılık haline getireceğiz"dedi.

Gördüğü tablo karşısında çok mutlu olduğunu ifade eden Alaşehir ADD Şube Başkanı Halil Garipoğlu; “ADD gençlerimiz ve gençlerimizin faaliyetleri ile daha da büyüyecek. Bundan böyle ADD etkinliklerinde gençlerimiz ile birlikte daha da kalabalık olacağız.Gençlerimiz Veli Kaya'yı bir abileri olarak görüyor ve önceki siyasi hayatında yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle çok seviyor,örnek alıyorlardı. Kendisi sağolsun teklifimi kabul etti ve Kurucu Gençlik Kolları Başkanımız oldu. Oluşturulan yönetim Gençlik Kollarının faaliyetleri yerine oturana kadar gençlerimize yol gösterici olsun diye kuruldu "dedi.

ADD Alaşehir Şube Başkanlığı'nın Facebook Sayfasında paylaştığı ADD Şube Başkanı Halil Garipoğlu imzalı gönderide, "Derneğimizin Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığına ATATÜRK İlke ve İnkilaplarının yılmaz savunucusu, Derneğimizin 2017 yılında tekrar yapılanmasında büyük emeği olan, Daha önce ilçemizde sosyalleşme adına ve Atatürk'ün türk halkına bahşettiği değerler adına birçok verimli çalışmaları olan, ATATÜRK'ün Alaşehir'i ziyaretleri ve Alaşehir'in Kurtuluş Savaşı sırasında verdiği mücadeleyi belirten birçok yazı ve makalesi yurdun farklı gazate ve dergilerinde yayınlanmış, ATATÜRKçülerden olan Araştırmacı Yazar, Veli Kaya kardeşim seçildi. Gençlerin isteği ve arzusu üzerine yaptığım teklifi "İsminde ATATÜRK" geçen bir kuruluşa "HAYIR" diyemem diyerek kabul eden dostum Veli Kaya'ya teşekkür ediyorum. Gençlik Kollarımızın kuruluşu sonrası yapılacak çalışmalar düzene oturduğunda kıymetli kardeşim Veli, görevini proğram dahilinde göreve talip olan gençlere teslim edecek bayrağı daha ileri seviyelere taşıyacaktır. Hayırlı olsun."notu ile paylaşıldı.

Veli Kaya Başkanlığında oluşturulan geçici yönetim kurulu Safa Özkan Çelikel, Leyla Özdem, Safiyegül Taş, İpek Çelikel, Ahmetcan Katrancıoğlu, Ela Küçük, Doğukan Özmen, Rasim Cura, İbrahim Akbaba, Zühtü Erdem, Serdar Yılmaz ve Kadir Kökten isimlerinden oluştu.

Kaya tarafından oluşturulan, Kurucu Gençlik Kolları Yönetiminin ADD'nin Şube Açılışını düzenleyeceği, Ortahan Mahallesine Atatürk büstü dikeceği, Kütüphane oluşturup son olarak Atatürk anısına halı saha futbol turnuvası düzenleyeceği öğrenildi.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Alaşehir Gençlik Kolları Kuruldu
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.