Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Açık Öğretim Lise Kayıtları Uzatıldı!

0

GÜNDEM 28.09.2016 13:40:45 1430 0
Açık Öğretim Lise Kayıtları Uzatıldı!

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Açık öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu Yeni kayıt ve Kayıt yenileme işlemleri 23 Eylül 2016 Cuma günü sona ermişti.Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen, Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu iş ve işlemleri ile ilgili olarak yapılan açıklamada Yeni kayıt ve Kayıt yenileme için ek süre tanındığı duyuruldu.

Yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 29 Eylül 2016 Perşembe gününden itibaren tekrar yapılmaya başlanacak. Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ve Açık Öğretim Ortaokulu'na (AÖO) kaydını yaptıramayan yada kayıt yenileme süresini geçirenler, 20-30 Eylül 2016 tarihleri arasında Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi'ne başvurarak işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Öte yandan 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi tarafından açılması planlanan kurslar da belirlendi. Edinilen bilgiye göre; makine nakışları, el sanatları, bilgisayar kullanım kursu, aile eğitimi(0-18 yaş), halk oyunlaı, kalorifer ateşçisi, ilk yardım, giyim, judo tekvando, açık lise ve ortaokul kursları, ingilizce, I. KD. okuma yazma, II. KD okuma yazma, step aerobik, okçuluk, mis sabun kursu, yüzme, işaret dili, osmanlıca, yabancı dil kursları; ingilizce-arapça, kur-an öğretimi, tiyatro, LYS-YGS, KPSS (ortaöğretim), bağımlılıkla mücadele eğitimi, arıcılık, zeytin budama, çilek yetiştiriciliği, hızlı klavye kursu, seçim kursu, satranç kursu, futbol, voleybol, masa tenisi, kurban kesimi kursu, fotoğrafçılık, makyaj teknikleri, kuaförlük, talepler doğrultusunda diğer kursların açılacağı belirtildi.

ADEM ŞAHİN

 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.