Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Zafer Partisi'nde Toplu Rozet Takma Töreni

Zafer Partisi Manisa İl Teşkilatına katılan 35 yeni üyeye toplu rozet takma töreni gerçekleşti.

MANİSA-GENEL 22.11.2022 00:00:00 1138 0
 Zafer Partisi

 

Zafer Partisi Manisa İl Teşkilatına katılan 35 yeni üyeye toplu rozet takma töreni gerçekleşti.

Zafer Partisi Manisa İl Teşkilatı Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Özer başkanlığında özel bir işletmede parti yönetimine ve partiye yeni katılan üyelere birlik beraberlik yemeği verdi. Yemek sonrası Zafer Partisine yeni katılan Zafer Partisi Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Alperen Terzioğlu ve ekibine, kadın kollarına yeni katılan üyelere rozet takma töreni gerçekleşti.

Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Özer her geçen gün partinin güçlendiğine vurgu yaparak 35 yeni üyenin daha rozetleri takıldığını aktardı. Başkan Özer sözlerine şöyle devam etti; "Bugün parti yönetiminle ve partimize yani katılan üyelerimizle akşam yemeğinde bir araya geldik. Bu akşam 35 yeni üyemize rozetlerini takdık. Ekonomik olarak hep birlikte dar boğazdan geçtiğimiz şu günlerde bizlere olan desteğinizi görüyorum ve Manisa için oluşan tüm sorunlarımızı birlikte aşacağımıza inanıyorum. Zafer Partisi olarak her zaman büyük bir özgüven içinde yeniden Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini diriltmeyi hedefledik ve hiçbir çıkar gözetmeden bu yola baş koyduk. Yaşanılan tüm zorluklara ve tehditlere rağmen, Zafer Partisi sosyo kültürel alandan ekonomiye kadar pek çok alanda çözümler üretmekte ve bu çözümleri üretirken daima Türk milletinin çıkarlarını ön planda tutmaktadır. Henüz 1. Yılını dolduran bir partiyiz ancak, Atamızdan bize geçen yüz yıllık bir tecrübeye ve bilgi birikimine sahip bir parti olduğumuzu ve her geçen gün geliştiğimizi belirtmek isterim. Partimizin ve bizlerin Manisamızı aydınlık yarınlara taşıyacağına olan inancım tamdır" ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Alperen Terzioğlu ise "Zafer Partisi saflarına ekibinle birlikte katıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Terzioğlu"Yaklaşık yüz yıl önce atalarımızın verdiği kurtuluş mücadelemizi bugün mültecilerle vermek üzere karşı karşıyayız. Bundan yüz yıl önce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 350 bin kişiye verdiği bu mücadeleyi bizler bugün 13 milyon sığınmacıya karşı vermek üzere karşı karşıyız. Bizler ben ve yönetimin olarak çalışmaya hazırız" şeklinde konuştu.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Zafer Partisi' Toplu Rozet Takma Töreni
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.