Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR ÜMİTLER BALKAN ŞAMPİYONASI'NA HAZIR

Yunusemre Belediyespor'un milli judocuları Sura Nil Karasu ve Abdullah İnci, Kocaeli'de yapılacak Ümitler Balkan Judo Şampiyonası'nda madalya arayacak.

MANİSA- İLÇELER 7.09.2022 14:16:00 1179 0
 YUNUSEMRELİ JUDOCULAR ÜMİTLER BALKAN ŞAMPİYONASI

 

 Balkan Judo Federasyonu'nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler Balkan Judo Şampiyonası 10 - 11 Eylül tarihlerinde Kocaeli'de yapılacak. Müsabakalarda Yunusemre Belediyespor'un judocuları Sura Nil Karasu 52 kiloda, Abdullah İnci de 81 kiloda ülkemizi temsil edecek. Kulüp Genel Koordinatörü Güliz Onater, hazırlıklarını Yener Kahyalar Judo Salonu'nda madalya hedefiyle tamamlayan sporcu ve antrenörlere başarılar diledi.

 

Yunusemre Belediyespor Judo Antrenörü Halil Atmaca, şampiyonaya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, Manisa'ya madalya ile döneceklerine inandıkları söyledi. Atmaca, "Sura ve Abdullah, Balkan Şampiyonası'na iyi çalıştı. Gidişatlarından umutluyuz. Milli takımda çok daha büyük işler başaracaklar. İnşallah Yıldızlar Balkan Şampiyonası'nda elde ettiğimiz başarıyı ümitlerde de devam ettireceğiz. Sporcularımıza güvenimiz tam" diye konuştu.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.