Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

YUNUSEMRE'DE ÖZEL ÖĞRENCİLERİN ÖĞRETMENLERİNE  EĞİTİM

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından  hazırlanan ''Özel Eğitim Gereksinimi Bulunan Öğrencilerin Eğiticilerine Doğru İletişim  Becerisi Eğitimi'' Projesi, Zafer Kalkınma Ajansı desteği ile gerçekleşti.

MANİSA- EĞİTİM 28.06.2022 09:02:00 1932 0
 YUNUSEMRE

 

Yunusemre ilçesinde farklı okullardan ve  farklı branşlardan 43 öğretmenin katıldığı eğitim Dokuz Eylül Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü öğretim üyesi Dr. Filiz Karadağ tarafından verildi. Eğitimde engelli bireylere karşı nasıl bir tutumda olmak gerektiği, Özel eğitime ihtiyaç duyan bireylerin özel yetenekleri varsa nasıl keşif edilebileceği, basit zeka oyunları ile nasıl yönlendirme yapılabileceği  konuları ele alındı.

Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezinde  özel eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen öğretmenler şarkılar söylediler oyun oynadılar. Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici yaptığı açıklamada şöyle dedi;

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğümüz  ar-ge biriminin hazırlamış olduğu ve Zafer Kalkınma Ajansının desteklediği  bir proje. Amacımız   burada  özel eğitim öğrencilerimizle ile öğretmenlerimizin iletişimi sağlayabilmek kaliteyi yükselmek . Bizim öğretmenlerimiz  pedagojik anlamda eğitim aldılar ama buradaki özel öğrencilerle iletişim farklı. Özel eğitim öğretmenlerimiz  var. Özel eğitim branşında olmayan öğretmenlerimiz de var. Bizim amacımız özel eğitim branşında olmayan branş öğretmenlerimize bu eğitimi vererek özel öğrencilerimizle öğretmenlerimizin iletişimini doğru sağlayabilmektir"


Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

Ramazan-29

Ramazan-28

Ramazan-26

  • Cumartesi 16.7 ° / 11 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 22.2 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.7 ° / 8.7 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.