Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yunusemre ilçe Milli Eğitim'den yıl sonu değerlendirmesi toplantısı 

Yunusemre İlçe Millî Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş'ın başkanlığında, okul müdür ve müdür yardımcıların katılımıyla yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

MANİSA- EĞİTİM 28.06.2022 15:16:00 1973 0
 Yunusemre ilçe Milli Eğitim

 

2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından Yunusemre İlçe Millî Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş'ın başkanlığında, okul müdür ve müdür yardımcıların katılımıyla yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Yunusemre Çağatay Uluçay İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya  Yunusemre İlçe Millî Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri,  okul müdürleri, okul müdür yardımcıları katıldı.

Toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılı değerlendirildi. Yunusemre İlçe Millî Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş yaptığı konuşmada 2021-2022 eğitim öğretim yılını Yunusemre ilçesi olarak başarılı bir şekilde tamamladıklarını aktardı ve tüm emeği geçen personele teşekkür etti. Demirtaş "Yüz yüze eğitim başlar mı? Biter mi ? kaygısını hepinizin üstün gayret ve çabalarıyla neticelendirdik. Bu süreç içerisinde her biriniz  ayrı ayrı çalıştınız. Bu çalışmalarının karşılığında Milli Eğitim Bakanımız sayın Mahmut Özer jestlerle bütün çalışanlarımızın yanında oldu. sayın Bakanımız Mahmut Özer ocak ve haziran ayında her çalışanımızı başarı belgesi ile ödüllendirdi. Sayın Bakanımız Mahmut Özer'e  sahaya verdiği bu motivasyondan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Aynı zamanda Yunusemre ilçe Kaymakamımız Atilla Kantay yıl içerisinde gerekli görüldüğü takdirde hem bizleri hem okullardaki öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi ödüllendirdi. Yıl içerisinde ne zaman kendisine danıştığımızda her daim yanımızda oldu.Sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum.  Bu yıl neler yaptık neler yapamadık  bunları kısaca değerlendirdik. Yaz döneminde okullarımız yeni öğretim yılına hazırlanacak. Bu yıl ilçemize hizmet veren ve ilçemizden ayrılan veya başka kurumlara giden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemize yeni atanan arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyorum. Önceliğimiz eğitim, önceliğimiz öğrenci, önceliğimiz bulunduğumuz yer anlayışı içerisinde hep birlikte çalışacağımız aktarmak istiyorum" dedi. 

Toplantı karşılıklı  soru-cevap ve dilek- temenni kısmıyla son buldu.


Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

Ramazan-29

Ramazan-28

Ramazan-26

  • Cuma 23.3 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 16.7 ° / 11 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 22.2 ° / 8.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.