Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Yıldızspor 45 FK’dan 3 transfer

Transferin hızlı kulübü Yıldızspor 45 FK, 3 yeni ismi kadrosuna kattı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 6.09.2022 14:53:00 1629 0
 Yıldızspor 45 FK’dan 3 transfer

 

Kırmızı-siyahlılar geçtiğimiz sezon Manisa Sanayispor forması giyen kaleci Berke Kurt, kanat oyuncuları Gökhan Yılmaz ve Enes Varbil ile sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, 3 ismin Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Yıldızspor 45 FK’ya büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Süper Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 FK, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı siyahlılar son olarak geçtiğimiz sezon Manisa Sanayispor forması giyen kaleci Berke Kurt, kanat oyuncuları Gökhan Yılmaz ve Enes Varbil ile sözleşme imzaladı. İmza törenin katılan Başkan Erhan Yıldız, bu sezon Süper Amatör’de Yıldızspor 45 FK’nın seyir zevki yüksek maçlara imza atacağına inandığını ifade ederek, “Bu sezon iki ligde heyecan yaşayacağız. Manisa Sanayi Yıldızspor Bölgesel Amatör Lig’de, Yıldızspor 45 FK Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek. İnandığımız bir oyuncu gurubumuz var. Sezonun başlamasını hem onlar hem de biz sabırsızlıkla bekliyor. Yönetim kurulu olarak her iki takımımızın yanındayız. Berke, Gökhan ve Enes Süper Amatör Lig’de hedeflediğimiz şampiyonlukta takımımıza büyük katkı sağlayacaklardır. 3 isimde kulübümüze hayırlı olsun” dedi. Yıldızspor 45 FK ile sözleşme imzalayan üç isim ise, sıcak bir aile ortamı içinde yer aldıklarını belirterek, kırmızı-siyahlı formayla şampiyonluk yaşamaya geldiklerini ifade ettiler.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Yıldızspor transfer
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.