Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

U16 LİGİ MANİSA ŞAMPİYONU YILDIZSPOR 45 FK

U16 Ligi'nde Manisa şampiyonu Yıldızspor 45 Futbol Kulübü oldu

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 12.04.2023 12:43:00 1691 0
 U16 LİGİ MANİSA ŞAMPİYONU YILDIZSPOR 45 FK

 

 

U16 Ligi'nde Manisa şampiyonu Yıldızspor 45 Futbol Kulübü oldu. Sekiz Eylül Stadı’nda Yunusemre Belediyespor ile karşı karşıya gelen kırmızı-siyahlılar, Ahmet Koç’un 5.dakikada kaydettiği golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Bu sonuçla Yıldızspor 45 FK Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

 

U16 Play Off karşılaşmasında Sekiz Eylül Stadı’nda Yunusemre Belediyespor ile karşılaşan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü rakibini 1-0’lık skorla mağlup ederek Manisa şampiyonu oldu. Yıldızspor’un golünü 5.dakikada Ahmet Koç kaydetti. Bu sonuçla Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan kırmızı-siyahlılarda teknik heyet ve futbolcular maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Önemli karşılaşmada takımı Kulüp Başkanı Erhan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Sanayi Yıldızspor teknik direktörü Halit Alaca ve yardımcı antrenörleri, aileler yalnız bırakmadı. Manisa şampiyonu olan takıma kupasını maçın sonunda ASKF Başkanvekili Erdem Gezek takdim ederek, oyuncuları tebrik etti. Yıldızspor Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, “Sporcularımızı kutluyorum. Onlar bizim geleceğimiz. Altyapıya önem veren bir kulübüz. İlerleyen süreçlerde altyapımızdan A takımlarımıza oyuncu kazandıran bir ekip olacağız. Başka takımlara transfer olacak oyuncuları yetiştirmeye devam edeceğiz. Burada amaç Türk futboluna yeni isimler kazandırmak. Teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum. Türkiye Şampiyonası’nda başarıla diliyorum” dedi.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: MANİSA ŞAMPİYONU YILDIZSPOR
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.