Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Şengül, Adaylarımızın çoğu 40 yaşın altında ve yarısı kadın olacak

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul Genişletilmiş İl Divan Toplantısını Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

SİYASET 30.12.2022 00:27:00 1576 0
 Şengül, Adaylarımızın çoğu 40 yaşın altında ve yarısı kadın olacak

 

 

BTP İstanbul Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nda konuşan İl Başkanı Fuat Şengül, “İstanbul'dan 98 vekil adayı göstereceğiz. Genel başkanımız Hüseyin Baş’ın verdiği talimat üzerine 40 yaşın altındaki kardeşlerimizi vekil adayı göstereceğiz ve bunların yarısı muhakkak kadınlardan oluşacak” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul Genişletilmiş İl Divan Toplantısını Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda teşkilat raporları sunuldu, parti faaliyetleri değerlendirildi.

Toplantıda BTP’ye yeni katılan üyelere rozetleri de takılırken parti kurmayları konuşmalarında önemli mesajlar verdi.

BTP İstanbul İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Fuat Şengül, “İstanbul'dan 98 vekil adayı göstereceğiz. Genel başkanımız Hüseyin Baş’ın verdiği talimat üzerine 40 yaşın altındaki kardeşlerimizi vekil adayı göstereceğiz ve bunların yarısı muhakkak ve muhakkak kadınlardan oluşacak. Çünkü İstanbul’daki 11 milyon seçmenin yarısı 39 yaşının altındaki kişiler. İstanbul’da 40-49 yaş arası 2 milyon 200 bin, 50 – 59 yaş arası 1 milyon 800 bin, 60 - 69 yaş arası bir milyon 200 bin ve 70 yaş üzeri 900 bin seçmen var. İstanbul seçmeninin %51'i kadınlardan, yüzde 49'u erkeklerden oluşuyor. Burada her zaman olduğu gibi kadın kollarımıza büyük iş düşüyor. Onların gayretleri ile daha çok olan kadın seçmenin oylarını almış olacağız” dedi.

“Hiçbir partide böyle kadro yok”

BTP’nin teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Lütfullah Önder ise, “Bir siyasi partiyi güçlü kılan öncelikle o siyasi partinin fikridir, projeleridir. Bugün fikir olarak, proje olarak Bağımsız Türkiye Partisi'nin eline su dökebilecek hiçbir siyasi parti yok. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz, ikincisi de kadrosudur. Biraz önce İstanbul kadrosu buraya takdim edildi. Burada bulunan hiçbir arkadaşımız bireysel menfaat için burada değil. Bugün belki bazı partilerde daha çok kalabalıklar bir araya geliyor olabilir ama ben şundan kesinlikle eminim. Bireysel menfaatinin önüne vatan millet menfaatini koymuş, vatanı ve milleti için bu kadro çalışıyor.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

 

 

 


 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.