ŞEHZADELERDE MİNİKLER KARNE HEYECANI YAŞADI

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi ve Gündüz Bakım Evi’nde eğitim gören 66  öğrenci, karne almanın heyecanını yaşadı.

MANİSA- EĞİTİM 17.06.2022 12:20:00 1385 0
 ŞEHZADELERDE MİNİKLER KARNE HEYECANI YAŞADI

 

 

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi ve Gündüz Bakım Evi’nde eğitim gören 66  öğrenci, karne almanın heyecanını yaşadı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in elinden karnelerini alan minikler, karne aldıkları için heyecan, tatile girecekleri için de mutluluk yaşadı.

 

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi ve Gündüz Bakım Evi’nde 3 - 6 yaş sınıflarında eğitim gören 66  öğrenci karnelerini, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Başkan  Yardımcıları Atilla Efendioğlu, Ahmet Songüler’in elinden alarak,  yaz tatiline çıktı.

 

Minikler karne sevinç ve heyecanlarına Bakan Çelik, Başkan Yardımcıları Efendioğlu ve Songüler’i ortak etti. Minikler karne ve hediyelerini büyük bir sevinç içinde aldı. Pasta kesilen törende Başkan Çelik minik öğrenciler ile yakından ilgilenerek onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. 

 

Karne töreninde miniklerin heyecan ve mutluluklarını paylaşan Başkan Çelik “Bugün aileleri tarafından belediyemize, buradaki hocalarımıza emanet edilen geleceğimizin teminatı çocuklarımızın karne sevinci var. Biraz önce karnelerini kendilerine takdim ettik. Hepsi birbirinden başarılı maşallah. Geleceğimizin teminatı yavrularımızı okul öncesi eğitimi ile en iyi şekilde yetiştirmek bizim toplum olarak görevimiz. Bugün burada emeği geçen tüm hocalarımıza, çalışanlarımıza, idarecilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah yavrularımız devlete, millete, insanlığa çok faydalı olur, hayırlı işlere imza atarlar. Biz de onların eğitimlerine bir nebze de katkıda bulunduğumuz için Şehzadeler ailesi olarak çok mutlu oluruz. Yavrularımıza iyi tatiller diliyorum.”  

 


Ramazan-19

Ramazan-18

Ramazan-17

Mustafa Arı Projelerini Açıkladı!

Ramazan-16

Ramazan-15

Ramazan-14

  • Cuma 22.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Pazar 25.5 ° / 12.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.