Saruhanlı Saadet Partisin İlçe Başkanlığından Asgari Ücret açıklaması

Saruhanlı Saadet Partisi İlçe Başkanı Sezai Zeytinli Manisa Saadet Partisi İl Teşkilatında  açıklamada  bulundu.

SİYASET 1.08.2022 14:01:00 886 0
 Saruhanlı Saadet Partisin İlçe  Başkanlığından  Asgari Ücret açıklaması

 

 

Saruhanlı Saadet Partisi İlçe Başkanı Sezai Zeytinli son günlerde belediyelerde çalışan işçilerin maaşlarında iyileştirme  yapıldığını,  sanayi şehri Manisa’da fabrikada asgari ücretle binlerce kişinin çalıştığını enflasyon karşısında  asgari ücretin yetersiz olduğu asgari ücrete de zam yapılması gerektiğini söyledi.

Saruhanlı Saadet Partisi İlçe Başkanı Sezai Zeytinli Manisa Saadet Partisi İl Teşkilatında  açıklamada  bulundu. Başkan Zeytinli’ye Manisa Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Kadın Kolları  Sorumlusu  Fatma Özdemir, Manisa Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi ve   İl Planlama ve Sosyal İşler Sorumlusu Ayşegül Akın,  Saadet  Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yangın eşlik etti.

Başkan  Sezai Zeytinli “Manisa’da belediyeler de  çalışan işçilerin maaşlarına iyileştirme yapıldı. Manisa’mız bir sanayi bölgesidir. Şuan asgari ücrete çalışan fabrikada binlerce arkadaşlarımız var. Asgari ücret enflasyon karşında eridi ve arkadaşlarımız geçinemiyor. Manisa’da bir ev kirası 3 bin  ila 3 bin 500 TL arasında. Bugün asgari ücret 5 bin 500 TL’dir. Manisa’da 3 bin TL ev kirası veren bir vatandaşın geçinmesi çok zor. İktidar partisinin bu durumu görmesi asgari ücrete tekrar iyileştirme yapılmasını istiyoruz. Saadet Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı olarak işçi kardeşlerimizi ziyaret ettik. İşçi kardeşlerimizin  tek sıkıntısı  asgari ücretin yetersiz olması. İnşallah bir an önce iyileştirme yapılır” dedi.

 


Ramazan-18

Ramazan-17

Mustafa Arı Projelerini Açıkladı!

Ramazan-16

Ramazan-15

Ramazan-14

Ramazan-13

  • Cuma 22.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Pazar 25.5 ° / 12.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.