Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Sanayi Yıldızspor yeniden çıkış istiyor

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Manisa Sanayi Yıldızspor, 8 Mart Çarşamba günü sahasında oynayacağı Budaklar Gençlikspor maçından galibiyetle ayrılıp, yeniden çıkışa geçmek istiyor.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 7.03.2023 19:07:00 1067 0
  Sanayi Yıldızspor yeniden çıkış istiyor

 

 

Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde saat 14:00’te başlayacak müsabakayı Denizli bölgesi hakemlerinden Engin Altınay yönetecek.

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak, Salihli Belediyespor ve Yunusemre Belediyespor maçlarından 6 puan çıkaran Manisa Sanayi Yıldızspor, 8 Mart Çarşamba günü sahasında ağırlayacağı Uşak ekibi Budaklar Gençlikspor maçından 3 puanla ayrılıp, geçtiğimiz hafta sonu kaybettiği Aliağa FK maçı sonrası moral depolamak istiyor. Hazırlıklarını 3 puan için yapan temsilcimiz son hazırlıklarını yapıp, maç saatini beklemeye geçti.  

MAÇIN HAKEMİ ENGİN ALTINAY

8 Mart Çarşamba günü Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde saat 14:00’te başlayacak müsabakayı Denizli bölgesi hakemi Engin Altınay yönetecek. Altınay’ın yardımcılıklarını Burak Dayıoğlu ve Sezgin Öneş yapacak. Maçın 4.hakemi ise Etuğrul Duran. Öte yandan geride kalan 16 haftada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi alan Manisa Sanayi Yıldızspor, 26 puanla 7.sırada yer alıyor. Kırmızı-siyahlılar bu süreçte 21 gol atıp, kalesinde 21 gol gördü. Konuk takım Budaklar Gençlikspor ise oynadığı 16 maçtan 2 galibiyet ve 14 mağlubiyet aldı. Ligin son sırasında bulunan Uşak ekibi 13 gol atıp, kalesinde 59 gol gördü. Sanayi Yıldızspor teknik direktörü Halit Alaca, kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını belirterek, “Rakibimizin konumuna bakmadan, ciddi bir şekilde oyunumuzu oynayıp, kazanmak istiyoruz. Budaklar Gençlikspor’u sahamızda mağlup ederek, 3 puanı hanemize yazdırmayı hedefliyoruz” dedi.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.