Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MURADİYE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ GENEL KURULU YAPILDI

Manisa Muradiye Organize Sanayi Bölgesi (MUOSB) Bakanlık temsilcileri ve gözlemcileri nezdinde ilk genel kurulu yapıldı.

MANİSA-GENEL 15.02.2023 18:37:00 1428 0
 MURADİYE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ GENEL KURULU YAPILDI

 

 

Hilton Hotel’de gerçekleşen genel kurulunda mevcut başkan Osman Kıvırcık ile Ramazan Yıldız yarıştı.

Genel Kurul'da öncelikli olarak müteşebbis heyetinin devam edip etmeyeceğiyle ilgili karar alındı. 82 oyla Müteşebbis Heyetinin görevi sona ermiş oldu. Müteşebbis heyeti görevine devam etsin diyenler 38 oy aldı. Böylelikle Kaymakamlık, Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri olmayacak. Muradiye OSB yönetiminde sanayiciler olacak.

MEVCUT BAŞKAN OSMAN KIVIRCIK KAZANDI

Müteşebbis heyeti ile ilgili kararlar alındıktan sonra yapılan başkanlık seçimine geçildi. Seçimde 114 üye oy kullanırken 1 oy geçersiz sayıldı. 76 oy alan Osman Kıvırcık yeniden başkanlığa seçilirken, Ramazan Yıldız ise 37 oyda kaldı.

Seçimin ardından bir konuşma yapan Muradiye OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, “Bugün bu salon Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’yle ilgili çok önemli bir karar verdi. İki karar vardı, bir tanesi bizim yönetimimizin tekrar devam etmesi, birisi de müteşebbis heyetin görevinin sonlandırılması. Bu ne demek oluyor? Artık Muradiye Organize Sanayi Bölgesi, sanayicileri tarafından yönetilen bir organize sanayi bölgesi oldu. Seçim artık sona erdi. Biz daha önce olduğu gibi herkese eşit mesafedeyiz. Bütün sanayicilerimizle el ele, kol kola bölgemizi en iyi yere getirmek için hep birlikte çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Genişleme alanlarımızı en kısa sürede devreye alacağız. İsteyen sanayicilerimize, bize oy vermiş ya da vermemiş olsun buna bakmadan tahsilini yapacağız.

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir aydır çok asılsız iddialarda bulunuldu ama burada cevabını verdiniz” dedi.

Başkan Osman Kıvırcık’ın yönetiminde Fatih Çetin, Serkan Yurteri, Hikmet Güngör, İlkay Deha Kurutaç yer aldı.

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.