Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Müftülük personeli İskenderun’da depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Manisa il ve ilçe müftülükleri din görevlilerinden oluşan manevi destek ekipleri, İskenderun’da depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışıyor.

16.03.2023 09:55:00 913 0
  Müftülük personeli İskenderun’da depremzedeleri yalnız bırakmıyor

 

 

Manisa il ve ilçe müftülükleri din görevlilerinden oluşan manevi destek ekipleri, İskenderun’da depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışıyor.

İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan başkanlığında deprem bölgesindeki yardım çalışmalarına katılan 8’nci manevi destek ekibi çadır kentleri dolaşarak depremzede vatandaşlar ve çocuklara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.


Devletin tüm kurumlarında olduğu gibi Manisa İl ve İlçe müftülükleri olarak depremden hemen sonra bölgeye intikal edip çalışmalara başladıklarını dile getiren İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan; "İl Müftülüğümüzün organizesiyle 8’nci Manevi Destek ekibi olarak İlçe müftülüklerimizde görevli personelimizle birlikte İskenderun’da hizmet vermeye devam ediyoruz. Çadır kentleri ziyaret ederek halkımızı dinliyor ihtiyaçlarını tespit etmeye çalışıyoruz. Hocalarımız vefat edenler için Kur'an-ı Kerim okuyor, dualar ediyor. Çocukları da unutmayan din görevlilerimiz çeşitli etkinliklerle depremin etkilerini azaltmaya çalışıyor. Moral, motivasyon ve hayata yeniden tutunma noktasında onlardan dönütler almak bizleri de memnun ediyor. Devletimizin tüm kurumları sahada. Ekipler fedakarca çalışmaya devam ediyor. İstisnasız her insana dokunmaya gayret ediyoruz. Bu fedakarca hizmetlerde görev alarak sahada çalışan herkesten Rabbim razı olsun” diye konuştu.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.