Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Mecidiye Mahallesini Rahatlatan Panel Çit Çalışması

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı kırsal yerleşim yerlerinden Mecidiye Mahallesinde bin 1000 metrelik panel çit montajı yaptı. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de, mahalleyi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi

MANİSA- İLÇELER 28.08.2022 12:55:00 1143 0
 Mecidiye Mahallesini Rahatlatan Panel Çit Çalışması

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde 2022 yılı programı kapsamında çıktığı panel çit işi kapsamında Akhisar’da da önemli çalışmalara imza attı. İlçenin kırsal yerleşim yerlerinden Mecidiye Mahallesinde bin 1000 metre panel çit montajı gerçekleştirildi. Hayata geçirilen çalışma ile mahalle sakinlerinin can ve mal güvenliği sağlanmış oldu. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de, mahallede yapılan çalışmayı Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü ile birlikte yerinde inceledi ve iş hakkında teknik personelden bilgi aldı.

“Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği her şeyden önce geliyor”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği her şeyden önce geliyor. Bu kapsamda öncelik sırasına göre yaptığımız tespitler neticesinde Akhisar ilçemiz Mecidiye Mahallesinde mevcut dere yatağı boyunca güzel bir panel çit işine imza attık. Mahalle muhtarımızdan ve mahalle sakinlerimizden çok güzel ve bizleri memnun eden geri dönüşler aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde hemşehrilerimizin refahı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Yayaların daha rahat ve daha güvenli bir şekilde yürüyebilmesi için”

Mahalle Muhtarı Bülent Topal“Sağ olsun MASKİ talebimiz sonrasında mahallemizde çok güzel bir çalışma yaptı. Yayaların daha rahat ve daha güvenli bir şekilde yürüyebilmesi için çok güzel oldu. Cengiz Başkana çok teşekkür ederiz” dedi.

 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.