Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

MANİSA'DA DEPREMZEDE ÇOCUKLARA İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Manisa Mehmet Suphi Egemen İlkokulu ile Manisa Organize Sanayi Bölgesinde bulunan HSA Enerji işbirliği ile deprem bölgesinden Manisa’ya gelen ve Reyhan Bayer Yurdunda kalan depremzedelere yönelik iftar programı düzenlendi.

MANİSA- EĞİTİM 6.04.2023 00:00:00 1623 0
 MANİSA

 

Manisa Mehmet Suphi Egemen İlkokulu ile Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan HSA Enerji işbirliği ile deprem bölgesinden Manisa’ya gelen ve Reyhan Bayer Yurdunda kalan depremzedelere yönelik iftar programı düzenlendi. Polis evinde düzenlenen iftar programına Etkinlik Sen Manisa İl Temsilcisi ve Melek Organizasyon sahibi Yalçın Taşdemir de destek verdi.

Mehmet Suphi Egemen İlkokulu Müdürü Evra Seda Satan, “Okul olarak deprem olduğu andan itibaren depremzedelerimize yardımcı olmaya çalıştık. Bu iftarı da HSA Enerji firması işbirliğiyle gerçekleştiriyoruz” dedi.

HSA Enerji Satış Direktörü Mehmet Aybaş, böyle anlamlı bir etkinlikte yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını vurguladı. Akbaş, Manisa Organize Sanayi Bölgesinde 70 kişi ile başladıklarını bugün 400 kişiye ulaştıklarını ifade etti. Akbaş, “Buradaki misafirlerimizden bizim misafir olmak isteyen, bizim bünyemizde çalışmak isteyen varsa bize başvursunlar. Onlara yardımcı olalım” diyerek iş desteğinin de sağlanacağını kaydetti. Türkiye’nin en küçük mehter takımı bir konser verdi. Melek Organizasyon ekibi de çocuklara pamuk şeker ve balon dağıttı.

+4


 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.