Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi   yıl sonu etkinliklerine devam ediyor

Okulun Kültür Edebiyat Kulübü ve Tiyatro Kulübü öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları kısa skeçleri Yunus Emre Millet Çarşısı Konferans Salonunda  öğrenci velileri ve davetlilere  sundu.

MANİSA- EĞİTİM 15.06.2022 11:20:00 2001 0
 Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi   yıl sonu etkinliklerine devam ediyor

 

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi   yıl sonu etkinliklerine devam ediyor. Okulun Kültür Edebiyat Kulübü ve Tiyatro Kulübü öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları kısa skeçleri Yunus Emre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonunda  öğrenci velileri ve davetlilere  sundu. Skeçleri 600 davetli izledi ve skeçleri oynayan öğrenciler davetlilerden tam not aldı. Skeçte görev alan öğrencilere Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu tarafından teşekkür belgesi verildi.

Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu yaptığı açıklamada, “amacımız öğrencilerin bir yıl boyunca  kültür edebiyat kulübü ve tiyatro kulübü olarak yaptığı çalışmaları burada velilere sergilemek. Bu sergilenen tiyatro öğrencilerimizin bir yıllık emeği. Öğrencilerimiz kısa skeçler hazırladılar. Bu skeçlerde güncel olayları birleştirerek velilerimize sergilediler. Öğrencilerimiz  kendilerine güven sağladı. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinin bir başka yönünü daha göstermiş olduk. Okulumuz tiyatroda, sanatta,Kültürde, sporda ve akademik eğitimde  en iyi olma yolundayız. Bu başarıları öğrencilerimiz ve velilerimizle hep beraber yapıyoruz. Bu skeçlerinin sergilenmesinde yardımcı olan Türk Dili Edebiyatı öğretmenimiz Mahmut Kartal’a ve öğrencilerimize  bu güzel gösterileri için teşekkür ediyorum” dedi.

Davetliler ise skeçleri çok beğendiklerini ifade ettiler ve başta okul müdürü Ömer Bozoğlu olmak üzere Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Mahmut Kartal ve  skeçte görev alan öğrencilere teşekkür ettiler.

 


Ramazan-19

Ramazan-18

Ramazan-17

Mustafa Arı Projelerini Açıkladı!

Ramazan-16

Ramazan-15

Ramazan-14

  • Cuma 22.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Pazar 25.5 ° / 12.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.