Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Manisa Büyükşehir’den Bölgeye Hijyenik Destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgede bulunarak depremzedelere yardımcı olmaya, onların yanında olmaya devam ediyor.

MANİSA-GENEL 10.02.2023 00:00:00 1109 0
 Manisa Büyükşehir’den Bölgeye Hijyenik Destek

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgede bulunarak depremzedelere yardımcı olmaya, onların yanında olmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi hijyenik ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla 4 adet 2 bölmeli seyyar WC’yi kamyona yükleyerek bölgeye gönderdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki depremin ardından bölgeye İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerini yönlendirerek arama kurtarma çalışmalara destek vermişti. Ardı ardına yaşanan ve 10 ili etkileyen deprem sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını hızla tamamlayarak bölgeye personellerini göndermiş ve depremzedelerin umutlarına destek olmak amacıyla arama kurtarma çalışmalarına başlamıştı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bölgede çalışma yapan ekiplere gerek araç-gereç ve ekipman yardımı gerekse de personel desteği sağlamıştı. Depremzedelerin yaralarını sarmaya yardımcı olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremin etkisini gösterdiği Hatay ili Kırıkhan ilçesine hijyenik koşulların sağlanması amacıyla da 4 adet 2 bölmeli seyyar WC’yi bölgeye gönderdi.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, yol ve şunu diyen bir yazı 'M DEPREM BÖLGESİ YARDIM ARA GEÇMİŞ LSUN TURKİYE'M ER' görseli olabilir

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.