Manisa Büyükşehir den Deprem Bölgesinde 3 Öğün Yemek Desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta, görev yapan kamu personeli ve vatandaşlara 3 öğün yemek desteğinde bulunuyor.

MANİSA-GENEL 18.02.2023 00:00:00 1513 0
  Manisa Büyükşehir den Deprem Bölgesinde 3 Öğün Yemek Desteği

 

 

Yaşanan deprem faciasının ardından bölgenin teknik ve personel ihtiyacına göre ekiplerini ilk günden itibaren bölgeye yönlendiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta, görev yapan kamu personeli ve vatandaşlara 3 öğün yemek desteğinde bulunuyor.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi,  Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan depremlerinin ardından hızlı bir şekilde bölgeye intikal ederek, çalışmalara başladı. Arama-kurtarma faaliyetlerinde aktif olarak görev alan belediye ekipleri, insani yardımlarla da depremzedeleri yalnız bırakmıyor. Kahramanmaraş da, Organize Sanayi Bölgesi, erzak toplama merkezini konumlanan Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, 600 kamu personeli ve depremzedeye 3 öğün yemek sağlıyor.

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.5 ° / 18.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.