KAZER" LİGDE KALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ "

Mütevellispor teknik sorumlusu Muharrem Kazer ligde kaldıkları için mutlu olduklarını ifade etti

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 5.06.2022 10:26:00 2367 0
KAZER

 

Manisa 1.amatör küme yaz sezonu Saruhanlı L grubunda mücadele eden Mütevellispor ligde kaldı.

Mütevellispor teknik sorumlusu Muharrem Kazer ligde kaldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Mütevellili olarak sezon başlayınca yönetici kardeşlerimin daveti ile  37 yıllık geçmişi olan Mütevellisporumuzda görev aldım.8 yıl sonra koşulsuz  görev aldığım  armayı sporcularımız ile zorlu koşullara rağmen ligde tuttuğumuz için mutluyuz.

Rabbime şükür bizlere güvenenleri mahçup etmedik. Takımımız İshakçelebispor ile oynadığı final maçını kazanarak ligde kaldı.

Zorlu süreçte güzel bir final yaptık.Bugün oynadığımız zorlu İshakçelebispor maçında bizleri yanlız bırakmayan tüm Mütevellili hemşehrilerime, takımımıza maddi, manevi destek olanlara, emeği geçenlere ve yöneticilerimize çok teşekkür ederim.Mütevellimize hayırlı olsun. "açıklamasını yaptı.

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.5 ° / 18.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.