İSPANYA'DAN YUNUSEMRE'YE BİSİKLETLE GELDİ

İspanyol bisiklet tutkunu David Ribas (61), İspanya'dan Türkiye'ye bisikletle geldi.

MANİSA- İLÇELER 29.01.2023 19:23:00 1387 0
 İSPANYA

 

 

İspanyol bisiklet tutkunu David Ribas (61), İspanya'dan Türkiye'ye bisikletle geldi. Manisa’yı da gezen İspanyol Bisikletçi, Yunusemre Belediyesi'nin misafiri oldu. Yunus Emre Kültür Parkı’nı gezen Ribas, projeye hayran kaldı.

Bisiklet sporuna gönül veren İspanyol emekli elektrik mühendisi David Ribas, İspanya'dan Türkiye'ye bisikletle geldi. Ülkesinin Barcelona şehrinden üç ay önce yola çıkan ve 3 bin 500 kilometre yol kat eden 61 yaşındaki Ribas, Avrupa turunun Türkiye durağında Yunusemre ilçesini ziyaret ederek Yunusemre Belediyesi'nin misafiri oldu. Bir gece ilçede konaklayan İspanyol bisiklet tutkunu; Yunus Emre Kültür Parkı’nı Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can ve rehber Seçkin Aydoğan eşliğinde gezdi. Amacının farklı ülkeleri gezerek yeni insanlar tanımak olduğunu belirten David Ribas, Türkiye'deki misafirperverlikten çok memnun kaldığını söyledi. Ribas, "Türkiye, doğal güzellikleriyle harika bir ülke. Bisiklet sporuna çok uygun. Buradaki insanlar çok sıcakkanlı ve misafirperver. 4 yıl önce de Türkiye'ye bisikletle gelmiştim ve bu benim için çok heyecan vericiydi. Daha önceki memnuniyetimden dolayı bu yıl da buraya gelmeyi tercih ettim. Bisikletle gezerek farklı ülke ve kültürleri tanımayı amaçlıyorum. Aynı zamanda da organ bağışına farkındalık oluşturmak için bilgilendirmeler yapıyorum. Pedal çevirip ülke ülke dolaşmak beni mutlu ediyor. Tarihi yapıları ve doğal güzellikleri olan Manisa şehrini ve Yunusemre ilçesini gezmeye devam edeceğim. Beni burada en iyi şekilde ağırlayan Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

 

 

 

 


 

Manisa Şoförler Odası’nda değişim: Cahit Güden başkan

Turgutlu şoför esnafı Yörüyen’le devam dedi

Saadet Partisi’nden Manisa Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Saadet Partisi’nden Manisa Haber Ajansı’na ziyaret

322 sporcu kros yarışlarında Türkiye finali için ter döktü

Başkan Semih Balaban Seyitli Mahallesini ziyaret etti

Manisa’da 2025’te mezarlıklara kapsamlı bakım

MASKİ’den derelerde 12 kilometrelik korkuluk

  • Pazartesi 1.4 ° / -0.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Salı 1.5 ° / -8 ° Yoğun kar yağışlı
  • Çarşamba -4.5 ° / -13.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.