Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN İKSİR; “Gün birlik günü. Geçmiş olsun Türkiye'm”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, merkez üsleri Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan İlçeleri olan ve 10 şehri etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MANİSA-GENEL 6.02.2023 17:33:00 1231 0
  BAŞKAN İKSİR; “Gün birlik günü. Geçmiş olsun Türkiye


İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, merkez üsleri Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan İlçeleri olan ve 10 şehri etkileyen 7.7 ve 7.6  şiddetindeki depremler nedeniyle bir mesaj yayınladı. 
Başkan İksir şunları söyledi;  “Merkez üsleri Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde acı bir depremlerle sarsıldık. Kahramanmaraş’ın yanı sıra Hatay, Gaziantep, Malatya, Adana, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye ve Adıyaman illerimizi etkileyen ve resmi makamlarca açıklanan verilere göre binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve binlerce yaralımızın olduğu bu felaket bizleri derinden etkiledi. Öncelikle yaşamını yitiren vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yaraların sarılması noktasında İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı ve 17 ilçe başkanlığımız olarak üzerimize düşeni yapmak için gerekli çalışmaları başlattığımızı ve yardımlarımızı deprem bölgesine gönderme üzere toplamaya başladığımızı ifade etmek istiyorum. Acı olayın haberini alır almaz Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in direktifleri ile milletvekillerimiz ve divan kurulumuz bölgeye intikal etmiş. Ayrıca il başkanlıklarımızda kriz masaları oluşturulmuştur. Can kaybının artmaması en büyük temennimizdir. Gün birlik günü devletimiz vatandaşlarımızın yanındadır. Bizler de bu zor günde İYİ Parti olarak devletimizin ve milletimizin yanında olacağız. Yeniden hep birlikte ayağa kalkacağız. Türkiye’me geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim bir daha bizlere böyle acılar yaşatmasın.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.