Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Bilgin'den Depremzedelere İftar

Deprem bölgesindeki illerden Saruhanlı'ya göç eden yaklaşık 100 aileye ve ilçedeki mahalle muhtarlarına Saruhanlı Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.

SARUHANLI 7.04.2023 09:55:00 1652 0
  Başkan Bilgin

 

 

Deprem bölgesindeki illerden Saruhanlı'ya göç eden yaklaşık 100 aileye ve ilçedeki mahalle muhtarlarına Saruhanlı Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.

Programa Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve eşi Zehra Bilgin, Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal ve Mustafa Yaralı ile Belediye Kültür ve Sosyal İşler Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu da katıldı.

Yemeğe katılan misafirler akşam ezanının okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlarını açtılar.

Başkan Bilgin, yemeğin ardından yaptığı konuşmada 11 ayın sultanı Ramazan ayının ve yaklaşmakta olan Kadir Gecesinin tüm islam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi.

Saruhanlı Belediyesi olarak, daha öncede söz verdikleri gibi depremzede vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Bilgin, şunları kaydetti;

"Gıda ve ev eşyası konusunda yardımcı olduğumuz her bir depremzede kardeşimize Belediye bütçesinden 2 bin lira nakit yardımı da yapılması için karar almıştık. Hayırlı olsun. Depremzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacı ile ilgileniyoruz. Onları asla yalnız ve çaresiz bırakmayacağız. Bu gün burada programımıza katılan değerli muhtarlarımıza da teşekkür ederim. Yaralarımızı el birliğiyle sarıyoruz. Bu vesile ile Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Rabbim bu acıyı bizlere tekrar yaşatmasın."

 


 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: Başkan Bilgin' Depremzedelere İftar
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.