BAL BARAJ MAÇI TURGUTLU 7 EYLÜL STADI'NDA OYNAYACAK

Bölgesel Amatör Ligde Manisa Sanayi Yıldızspor, Süper Amatör Ligi Play-Off etabını ikinci tamamlayan Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor arasındaki baraj maçı Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda oynanacak.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 19.04.2023 15:00:00 2036 0
 BAL BARAJ MAÇI  TURGUTLU 7 EYLÜL STADI

 

 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor Süper Amatör Ligi Play-Off etabını ikinci tamamlayan Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor ile oynayacağı baraj karşılaşmasının toplantısı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yapıldı. 
Toplantıya ASKF Başkanı Erol Timur, Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı, Kulüp Başkanımız Erhan Yıldız ve yöneticilerimiz, Alaşehir Belediyespor temsilcisi Mustafa Kayacık ve yöneticileri katıldı. Yapılan görüşmeler sonrası Manisa Sanayi Yıldızspor ile Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor ile yapacağı müsabaka 30 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Turgutlu Yedi Eylül Stadı'nda oynaması kararlaştırıldı.

 

Manisa’da kanalizasyonda ıslak mendil uyarısı

Okul sporları voleybol Gençler A maçları Manisa’da bitti

Başkan Çetin Akın sağanak yağış sonrası sahada

Berberler Odası’nda değişim rüzgarı: Ecerbilgiç aday

Zafer Kara Akhisar Bakkallar Odası’nda güven tazeledi

TURBELDAK’tan Gökgedik parkurunda doğa yürüyüşü

Manisa’da sağanakta Büyükşehir ve MASKİ sahada

Türk Kızılay Manisa’dan final haftasında sıcak ikram

Anahtar Kelimeler: BARAJ TURGUTLU EYLÜL STADI' OYNAYACAK
  • Cumartesi 1.8 ° / -4.6 ° Orta kuvvetli veya yoğun ve sağnak şeklinde kar
  • Pazar 1.5 ° / -1.7 ° Yoğun kar yağışlı
  • Pazartesi 1.4 ° / -0.9 ° Yoğun kar yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.