Dilencinin Birkaç Saatte Topladığı Para Şok Etti

0

GÜNDEM 31.12.2020 13:26:39 858 0
Dilencinin Birkaç Saatte Topladığı Para Şok Etti



 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, dilencilere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların dini, vicdani ve insani duygularını istismar etmek suretiyle para isteyen dilencilere göz açtırmayan Büyükşehir Zabıta ekipleri, kentin çeşitli noktalarında dilenen istismarcıları alarak, haklarında işlem yapmak üzere Zabıta Dairesi Başkanlığına götürdü.
Burada Manisa dışından gelen bir dilencinin üzerinden 606 TL para çıktı. Dilencinin yaklaşık 3 saatte parayı topladığını söylemesi üzerine zabıta ekipleri, şaşkınlığını gizleyemedi. Vatandaşların bu tür istismarcılara karşı duyarlı olmasını isteyen Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, 'Vatandaşlarımızın duygularını istismar eden dilencilere yönelik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizden isteğimiz, bu tür istismarcılara fırsat vermemeleri. Bugün örneğini yaşadığımız gibi, yalnızca istismar yoluyla birkaç saat içinde vatandaşlardan yüzlerce lira para toplayabiliyorlar. Bu tür istismarcıları zabıtamıza ve emniyet güçlerine bildirin' diye konuştu.

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Anahtar Kelimeler: 606-tl
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.