5.0 büyüklüğünde artçı deprem

0

GÜNDEM 31.10.2020 09:55:50 3985 0
 5.0 büyüklüğünde artçı deprem

 

İzmir'de dün meydana gelen 6.9'luk depremin ardından artçı sarsıntılar sürüyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre bugün sabah 08.31'de Seferihisar açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem oldu. İzmir'de hissedilen deprem yerin 7.1 kilometre altında gerçekleşti.


Dün saat 14.51'de Ege Denizi Seferihisar açıklarında Afet ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) göre 6.6 Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’ne göre ise 6.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerin 16,54 km derininde meydana gelen depremin en yakın yerleşim birimi olan İzmir ilinin Seferihisar ilçesine uzaklığı 17,26 km..

Deprem sonrasında, sabah saat 7.00’a kadar 33'ünün büyüklüğü 4'ün üzerinde olmak üzere, toplam 410 artçı sarsıntı yaşanmıştı.

Seferihisar ilçesi açıklarında saat 08.31’de bir deprem daha meydana geldi. 5.0 büyüklüğündeki deprem İzmir’in genelinde  ve Manisa'da da hissedildi.

Manisa Kahveciler Odası’nda Baba Emanetini Devraldı

Mutlu ve Lalapaşa Dönüşüyor: İhale Tarihi 19 Şubat

Muğla'da Barınma Krizi: TOKİ'ye Acil Çağrı

Narkotik Şube’den sentetik ecza operasyonu: 2 tutuklama

Semih Hoca’dan öğrencilere buz pateni karne hediyesi

Manisa Dostlar Meclisi Bakkallar Odası adaylarını ağırladı

Yunusemre'de Asmacık Sosyal Tesisi açılışa hazır

Akhisar Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi'ne 6 kilometrelik altyapı

Anahtar Kelimeler: 5-0-buyuklugunde-artci-deprem
  • Perşembe -2.4 ° / -10.9 ° Hafif karlı
  • Cuma -1.4 ° / -8.3 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cumartesi -1.4 ° / -7.8 ° Hafif karlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.