5.0 büyüklüğünde artçı deprem

0

GÜNDEM 31.10.2020 09:55:50 3961 0
 5.0 büyüklüğünde artçı deprem

 

İzmir'de dün meydana gelen 6.9'luk depremin ardından artçı sarsıntılar sürüyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre bugün sabah 08.31'de Seferihisar açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem oldu. İzmir'de hissedilen deprem yerin 7.1 kilometre altında gerçekleşti.


Dün saat 14.51'de Ege Denizi Seferihisar açıklarında Afet ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) göre 6.6 Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’ne göre ise 6.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerin 16,54 km derininde meydana gelen depremin en yakın yerleşim birimi olan İzmir ilinin Seferihisar ilçesine uzaklığı 17,26 km..

Deprem sonrasında, sabah saat 7.00’a kadar 33'ünün büyüklüğü 4'ün üzerinde olmak üzere, toplam 410 artçı sarsıntı yaşanmıştı.

Seferihisar ilçesi açıklarında saat 08.31’de bir deprem daha meydana geldi. 5.0 büyüklüğündeki deprem İzmir’in genelinde  ve Manisa'da da hissedildi.

Akhisar’da ‘Ben Ruhi Bey Nasılım?’ oyununa büyük ilgi

CHP Akhisar İlçe Başkanı Hacet: Akhisar’ın dengesi sandıktır

Manisa Büyükşehir’den engelli medikal desteği

Manisa Büyükşehir’den İhtiyaç Sahiplerine Odun Yardımı

Oruçoğlu Oreko Otel, Alfa45 Spor Kulübü’ne Sponsor Oldu

Manisa’da Sivil Katılım Stratejisi tanıtıldı

Oyun Akhisar’da sahne aldı: tiyatro dolu gece

MASKİ Narlıdere’nin 15 Yıllık Su Çilesine Son Verdi

Anahtar Kelimeler: 5-0-buyuklugunde-artci-deprem
  • Pazartesi 7.2 ° / 4.8 ° false
  • Salı 7.7 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 6.3 ° / 4.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.