5.0 büyüklüğünde artçı deprem

0

GÜNDEM 31.10.2020 09:55:50 3998 0
 5.0 büyüklüğünde artçı deprem

 

İzmir'de dün meydana gelen 6.9'luk depremin ardından artçı sarsıntılar sürüyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre bugün sabah 08.31'de Seferihisar açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem oldu. İzmir'de hissedilen deprem yerin 7.1 kilometre altında gerçekleşti.


Dün saat 14.51'de Ege Denizi Seferihisar açıklarında Afet ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) göre 6.6 Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’ne göre ise 6.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerin 16,54 km derininde meydana gelen depremin en yakın yerleşim birimi olan İzmir ilinin Seferihisar ilçesine uzaklığı 17,26 km..

Deprem sonrasında, sabah saat 7.00’a kadar 33'ünün büyüklüğü 4'ün üzerinde olmak üzere, toplam 410 artçı sarsıntı yaşanmıştı.

Seferihisar ilçesi açıklarında saat 08.31’de bir deprem daha meydana geldi. 5.0 büyüklüğündeki deprem İzmir’in genelinde  ve Manisa'da da hissedildi.

Sorbonne Tezinde Nurcan Zeyrek’e Teşekkür

Başkan Çetin Akın’dan Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlaması

Başkan Şimşek’ten Kadın Personele 8 Mart Çiçeği

Manisa ile Balkan Coğrafyası İftar Sofrasında Buluştu

Arınç Ailesi Manisa’nın Tüm Renklerini Aynı Sofrada Buluşturdu

Şehzadeler’de Bozulan Yollar Asfalt Yama Çalışmalarıyla Onarılıyor

Manisa’nın Şubat İhracatı 357 Milyon Dolar Oldu

8 Mart kadınlar gününde Novada AVM de ziyaretçilere 5000 adet çiçek hediye edildi.

Anahtar Kelimeler: 5-0-buyuklugunde-artci-deprem
  • Salı 5.7 ° / -0.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 9.5 ° / 0.2 ° Güneşli
  • Perşembe 8.2 ° / 0.8 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.