3. ÖDEMİŞ HORZUM YÖRÜK TÜRMEN TOYU 17 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Horzum Mahallesinde Horzum Türkmen Toyu 3. düzenlenecek.

BÖLGE 10.09.2023 14:50:00 3298 0
3. ÖDEMİŞ HORZUM YÖRÜK TÜRMEN TOYU 17 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

                                                                         
 

İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Horzum Mahallesinde bu yıl 3. düzenlenecek olan "Horzum Yörük Türkmen Toyu" ve Barbunya, Taze Fasulye Tanıtım Günü etkinliği için hazırlıklar tamamlandı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in destek verdiği etkinlik, bölge halkınca sabırsızlıkla bekleniyor.
 

Yörük Beyi Hüseyin Serdar Turgut'un liderliğini yaptığı etkinlik, Horzum Yörükleri adına Ümmet Sarıbaş ve ekibi tarafından büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Sarıbaş, Bölgemizin tanıtımı ve ticaretine fayda sağlamak amacıyla böyle bir şölen düzenlediklerini söyledi.
 

Ödemiş Horzum mahallesinin fasulye, barbunya ve domates üretim üssü olduğunun altını çizen Sarıbaş, “3. Düzenleyeceğimiz Horzum Yörük Türkmen toyumuza barbunya taze fasülye günlerine herkesi bekliyoruz. Katkılarından dolayı Ödemiş Belediye başkanımız sayın Mehmet Eriş e, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” dedi.
 

Etkinliğin sunuculuğunu Sebile Eke’nin yapacağını söyleyen Ümmet Sarıbaş, “Birbirinden renkli sanatçılarımız sahne alacak. Kültürümüzün birbirinden değerli sanatçıları toyumuzu şereflendirecek. Türk halk müziğinin güçlü sesleri Fatoş Kadıoğlu ve Kemal Özgün, unutulmaz eserleriyle izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Ayrıca Sipsi üstadı Hüseyin Demir ve Cura üstadı Duran Bahar sahne alacak” dedi.
 

3. yörük türkmen toyunda Turgutlu Yedi Eylül Mehteran Takımı, Fethiye Dağların Sultanları Kadın Efeler Grubu ve Ödemiş İlk Kurşun Efeler Derneği üyeleri de gösterilerini sunacak.

 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠A⁠⁠⁠⁠⁠⁠dil Aka
 


 

Manisa Meclisi Temmuz’da Toplandı: Hizmet, Anma ve Vefa Mesajları

Akhisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Başkan Dutlulu: “Bütçenin Tamamı 17 İlçe İçin Harcanacak”

Başkan Yardımcısı Kıran, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Turgutlu Belediyesi’nden Geleneksel Aşure Hayrı

Manisa’da Asfalt Seferberliği: Kazım Karabekir ve Yaraşlı’ya Yeni Yol

Akhisar, Şehit Fikret Mangura’yı Dualarla Karşıladı

Manisa FK, Afyonkarahisar Kampına Başladı

  • Çarşamba 40.8 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Perşembe 39.5 ° / 22 ° Güneşli
  • Cuma 36.8 ° / 18.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.