Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

3. ÖDEMİŞ HORZUM YÖRÜK TÜRMEN TOYU 17 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Horzum Mahallesinde Horzum Türkmen Toyu 3. düzenlenecek.

BÖLGE 10.09.2023 14:50:00 1680 0
3. ÖDEMİŞ HORZUM YÖRÜK TÜRMEN TOYU 17 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

                                                                         
 

İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Horzum Mahallesinde bu yıl 3. düzenlenecek olan "Horzum Yörük Türkmen Toyu" ve Barbunya, Taze Fasulye Tanıtım Günü etkinliği için hazırlıklar tamamlandı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in destek verdiği etkinlik, bölge halkınca sabırsızlıkla bekleniyor.
 

Yörük Beyi Hüseyin Serdar Turgut'un liderliğini yaptığı etkinlik, Horzum Yörükleri adına Ümmet Sarıbaş ve ekibi tarafından büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Sarıbaş, Bölgemizin tanıtımı ve ticaretine fayda sağlamak amacıyla böyle bir şölen düzenlediklerini söyledi.
 

Ödemiş Horzum mahallesinin fasulye, barbunya ve domates üretim üssü olduğunun altını çizen Sarıbaş, “3. Düzenleyeceğimiz Horzum Yörük Türkmen toyumuza barbunya taze fasülye günlerine herkesi bekliyoruz. Katkılarından dolayı Ödemiş Belediye başkanımız sayın Mehmet Eriş e, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” dedi.
 

Etkinliğin sunuculuğunu Sebile Eke’nin yapacağını söyleyen Ümmet Sarıbaş, “Birbirinden renkli sanatçılarımız sahne alacak. Kültürümüzün birbirinden değerli sanatçıları toyumuzu şereflendirecek. Türk halk müziğinin güçlü sesleri Fatoş Kadıoğlu ve Kemal Özgün, unutulmaz eserleriyle izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Ayrıca Sipsi üstadı Hüseyin Demir ve Cura üstadı Duran Bahar sahne alacak” dedi.
 

3. yörük türkmen toyunda Turgutlu Yedi Eylül Mehteran Takımı, Fethiye Dağların Sultanları Kadın Efeler Grubu ve Ödemiş İlk Kurşun Efeler Derneği üyeleri de gösterilerini sunacak.

 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠A⁠⁠⁠⁠⁠⁠dil Aka
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.