Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

340 KİŞİ DİREKSİYON EĞİTMENİ OLARAK YUNUSEMRE’DE YETİŞTİ

Yunusemre Halk eğitim Merkezi tarafından açılan ‘Motorlu Taşıtlar Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği’ kursu tamamlandı.

MANİSA- EĞİTİM 2.01.2023 12:34:00 1328 0
340 KİŞİ DİREKSİYON EĞİTMENİ OLARAK YUNUSEMRE’DE YETİŞTİ

 

 

 

Yunusemre Halk eğitim Merkezi tarafından açılan ‘Motorlu Taşıtlar Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği’ kursu tamamlandı.

Yunusemre Halk eğitim Merkezi tarafından faaliyete geçirilen ‘Motorlu Taşıtlar Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği’ kursu bugün itibariyle sona erdi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, Son üç yılda kursun 7 kez açıldığını ifade ederek 340 kişiye kursun verildiğini ve sertifikalandırıldığını söyledi.

“7 KEZ AÇTIK 340 KİŞİYE BU KURSU VERDİK VE SERTİFİKALANDIRDIK”

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi  Müdür Ayşen Oğuz açıklamasının devamında, kursun 8. Kez açılacağı belirterek,

“Son üç yılda bu kursu 7 kez açtık 340 kişiye bu kursu verdik ve sertifikalandırdık. Bu kurslarımızda 6 eğitici görev almakta. Kursumuz 200 saat olup yaklaşık 2 ay sürmektedir. Bu kursu bitirenler sürücü kurslarında işe başlayabilmektedirler. Şubat ayında ise kursun 8’ncisi açacağız. Nisan ayında da Trafik ve Çevre Öğreticiliği kursunu açacağız. Direksiyon eğitmenliği kursumuzu lise ve üniversite mezunları başvurabiliyor. Trafik ve Çevre Öğreticiliği, Ön lisans ve lisans mezunları başvurabiliyor.” Dedi.

Kursa katılan kursiyerler ise kursun faydalı olduğunu ve kurstan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Yunusemre Halk eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz’a teşekkür ettiler.

 


 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.