Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

2. Uluslararası Vestel Yarı Maratonu Hazırlıkları Sürüyor

17 Eylül 2023 tarihinde koşulacak olan 2. Uluslararası Vestel Yarı Maratonu öncesinde toplantı yapıldı

MANİSA -SPOR 23.06.2023 16:31:00 1165 0
2. Uluslararası Vestel Yarı Maratonu Hazırlıkları Sürüyor

  
 

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, 17 Eylül 2023 tarihinde koşulacak olan 2. Uluslararası Vestel Yarı Maratonu öncesinde Vestel yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda yarışa hazırlık süreci ve uygulama adımları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.  
 


 

Türkiye Atletizm Federasyonu, Vestel, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumların işbirliğinde düzenlenen ve bu sene 17 Eylül 2023 Pazar günü koşulacak olan 2. Uluslararası Vestel Yarı Maratonu organizasyonu kapsamında hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Vestel Yönetim Sistemleri ve Müşteri İlişkileri Müdürü Volkan Akan ve Vestel Müşteri İlişkileri Sorumlusu Mustafa Kemal Kerpel’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ve ilgili personeller katıldı. Toplantıda yarışa hazırlık süreci ve uygulama adımları görüşüldü. 1. Uluslararası Vestel Yarı Maratonu’nun Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde başarıyla gerçekleştiğini hatırlatan Vestel yetkilileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Organizasyon öncesi toplantıların süreceği bildirildi.  
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.