Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

23 NİSAN COŞKUSUNU EVLERDE KUTLAYARAK DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ

1

MANİSA- EĞİTİM 22.04.2020 18:24:25 1652 0
23 NİSAN COŞKUSUNU EVLERDE KUTLAYARAK DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ

23 NİSAN COŞKUSUNU EVLERDE KUTLAYARAK DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.  Dikici mesajında şu bilgilere yer verdi: “Sevgili Çocuklar;  23 Nisan 1920 tarihinde 'Egemenlik kayıtsız, şartsız millete aittir.' anlayışıyla 100 yıl önce yüce meclisimiz kurulmuştur.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizi emanet edeceğimiz siz çocuklarımıza, hediye edilmiş ve sizlerin bayramı olarak ilan edilmiştir. Dünya üzerinde kutlanan yegâne çocuk bayramının sahibi olan sevgili çocuklar; hayatımıza kattığınız yüce değerlere ve eşsiz renklere; yüzlerinizdeki umut, saflık ve sevince hepimizin ihtiyacı var. Çünkü siz gülünce ülke güler umut dolar dünya rengârenk çiçek tarlası gibi sevince bürünür.  Öğretmenleriniz olarak hedefimiz; sizleri, ülkesine bağlı, milletini seven, vatanı için çalışıp üreten, bilgi ve beceriye sahip, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller olarak yetiştirmek ve görmektir. En büyük arzumuz. En değerli hazinemiz, sevgili çocuklarımız; bildiğiniz gibi günümüz dünyasında güçlü bir ülke olabilmenin yolu bilim, teknoloji ve daha çok araştırıp yeniliklere öncülük etmekten geçiyor. Bilimle yaşayan, sporla iç içe olan, kültür altyapısı güçlü, çevresine duyarlı, dünya standartlarını yakalamış, donanımlı, bilim ve meslek insanlarına, sanatçı ve sporculara sahip bir Türkiye; ancak ve ancak sizlerle mümkün olacaktır. İnanıyorum ki; sizler hedeflerinize daha hızlı ve kolay ulaşacaksınız. Okullarınıza gidemediğiniz için bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramınızı arkadaşlarınızla, öğretmenlerinizle el ele tutuşarak, şarkılar söyleyerek bir arada geçiremediğiniz ve gönlünüzce eğlenemediğiniz için üzüldüğünüzü biliyorum. Ancak bazen hayatımızda yaşadığımız zorluklar, sonrasında daha güzel günlerin de beraberinde geleceğini hiçbir zaman unutmayınız. Her yıl coşku ve sevinç içinde yaşadığımız 23 Nisan'ı, bu kez evlerimizden aynı coşku ve sevinçle kutlayarak tüm dünyaya göstereceğiz. Sizlere sevgimiz, güvenimiz ve inancımız tamdır.  Bu duygu ve düşüncelerle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin de 100. yaşını en kalbî duygularımla kutluyorum. Gelecek sizin gelecek hepimizin.”

bodrum escort kızlar


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.