Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

22.Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği, Alaşehir'de toplandı

22.Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği, aylık olağan toplantısı Alaşehir'de yapıldı.

MANİSA- İLÇELER 2.09.2023 16:23:00 1491 0
22.Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği, Alaşehir

Manisa’da 23 Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefaletin yer aldığı Manisa 22.Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği, bugüne kadar il genelinde esnaf ve sanatkara 5,5 milyar TL (5,5 katrilyon TL) kredi desteği sağladı. 

 

22.Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği, aylık olağan toplantısı Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Bölge Birlik Başkanvekili Fatih Çataldere’nin ev sahipliğinde Alaşehir’de gerçekleşti. 

 

Toplantıya Manisa 22. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Recep Çınar, kooperatif başkanları, yönetim ve denetim kurulu üyeleri katıldı. 

Toplantıda güncel kredi durumu, 2024 yılı genel bütçe ve kooperatiflerle ilgili konular ele alındı.   Başkan Recep Çınar, Bölge Birliği olarak esnaf ve sanatkara finansman desteğinde bulunmaya devam ettiklerini belerterek, bugüne kadar Manisa genelinde 5,5 milyar TL’lik krediyi esnaf, sanatkara dağıttıklarını vurguladı. Çınar, son dönemlerde yeterli finansman olmadığı için esnaflara verilen kredinin bir nebzede olsa azaldığını söyledi.   

 

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çataldere ise, toplantıya ev sahipli yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.  Çataldere, “Esnaf ve Sanatkarlarımızın gündemdeki sorun ve çözüm önerilerini, Kooperatiflerimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Şehrimizde bulunan Kooperatif Başkanlarımızın hazır bulunduğu toplantımızın Manisa’mıza, Alaşehir’imize, esnaf ve sanatkar ortaklarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.