Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

20 yıllık başkan Türek yine aday

Manisa Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi 6 Temmuz Çarşamba günü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek.

MANİSA-GENEL 1.07.2022 16:22:00 1179 0
20 yıllık başkan  Türek yine aday

 

 

Manisa Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi 6 Temmuz Çarşamba günü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek. 20 yılı yakındır kooperatifte görev yapan kooperatif başkanı yapan yeniden aday olduğunu açıkladı. 

Manisa Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ümit Türek, 6 Temmuz’da Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Sosyal tesislerinde yapılacak olan genel kurula üyeleri davet etti.

Türek, “Genel kurulumuzun öncelikle Manisa sanayi esnafına ve Manisa’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Mutlaka demokrasinin olduğu yerlerde rakip olacak, seçim olacak. Duyduğumuza göre, üyelerimizden bize gelen bilgilere göre rakip olan arkadaşlar yönetim kurulumuz hakkında birçok dedikodular yapmakta. Bu dedikodulara cevap vermek için herhangi bir söylemde bulunmayacağız. Sadece üyelerimizin kongre günü kongreye gelip oylarıyla bizi desteklemesini istiyoruz” dedi. 
Kooperatifin kuruluşundan bahseden Türek, “Kooperatifimiz 1968’li yıllarda kuruldu. 1011 tane üyemiz var. Bin 565 tane de dükkanımız var.  780 bin metrekare alan üzerine kurulu bir kooperatif. Ve burada da 30 bin insan istihdam edilmekte. Ailelerine, ülkeye katkıları bulunmakta. Yeni bir site kurulması gündemde. Yeni bir sitenin kurulması demek bu sitenin kapatılacağı anlamına gelmez. Bu sitede olacak, o sitede kurulursa o da hizmet verecek” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: 20 yıllık başkan türek yine aday
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.