Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

2023 Yılı 3’üncü Dönem İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

2023 Yılı 3’üncü dönem İl Koordinasyon toplantısı Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in başkanlığında gerçekleştirildi.

MANİSA-GENEL 20.07.2023 17:28:00 920 0
2023 Yılı 3’üncü Dönem İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

 

2023 Yılı 3’üncü dönem İl Koordinasyon toplantısı Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in başkanlığında gerçekleştirildi.

 Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri de katılarak il genelindeki hizmet ve yatırımlar ile ilgili bilgi verdi.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in başkanlığında 2023 yılı 3’üncü dönem İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlık etti. İlçe kaymakamları, belediye başkanları ile kamu kurumlarının ve yatırımcı kuruluşların temsilcilerinin bulunduğu toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve MASKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir katılarak hizmet ve yatırımları paylaştı. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, toplantıda, 2023 yılında 505 kamu yatırım projesi uygulandığını, 40’ının tamamlandığını, 323’ünün devam etmekte olduğunu ve 49’unun ihale aşamasına getirildiğini ve 91 projeye henüz başlanamadığını belirtti. Vali Yaşar Karadeniz, üçüncü dönem sonu itibariyle 1 milyar 962 milyon TL ödenek harcandığını belirtti. Karadeniz, kurumların şehre hizmet noktasında birbirleriyle koordineli hareket etmelerinde fayda olacağını da vurguladı. Toplantıda kurumların görev yaptıkları alanlarda kaydedilen ilerleme ve yatırımlara ilişkin bilgiler paylaşıldı. Toplantının sonunda Vali Yaşar Karadeniz, katılım gösteren kurumların temsilcilerine teşekkür etti.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.