Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

200 Gönüllü Manisa Kent Ormanı’nda  çöp topladı

0

SPOR 2.03.2022 10:36:34 1299 0
200 Gönüllü  Manisa Kent Ormanı’nda  çöp topladı

Umut Vagonu Derneği öncülüğünde Yunusemre Belediyesi, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,  Manisa Celal Bayar Üniversitesi Toplum Günüllüleri Vakfı (MCBÜTOG), Atatürk orta okul öğrencileri, Spil Dağcılık Spor Kulübü, Aslan spor kulübü’nün katkıları ile 200 gönüllünün katılımıyla Manisa Kent Ormanında çöp toplama etkinliği gerçekleşti. Gün sonunda toplanan çöpler  kamyona yüklendi. Hatıra fotoğrafı çektiren  gönüllü gençler temiz çevre temiz orman mesajı verdiler.
Etkinlikte kısa bir açıklama yapan Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ” Umut Vagonu Derneği ve paydaş kurumlarımızla  200 kişilik gönüllümüzle havanında güzel olmasıyla Manisa Kent Ormanında çöp topladık. İnşallah vatandaşlarımız daha duyarlı davranırlar  ve doğaya çöp atmazlar. Daha düzgün ve yaşanılabilir bir çevre gelecek nesillere bırakırız.   Aynı zamanda öğrencilerimize çevre bilinci aşılıyoruz. Çevreyi temiz kullanma çöp atmama davranışını kazandırmaya yönelik bir etkinlik oldu. Ben Başta umut vagonu olmak üzere diğer paydaş kurumlarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ederim” dedi.
Umut Vagonu Derneği Başkan Yardımcısı Ufuk Sülün ise yaptığı açıklamada “Umut Vagonu Derneği öncülüğünde  paydaş kurumlar ile farkındalık yaratmak amacıyla Manisa Kent Ormanında çöp toplama etkinliği gerçekleştirdik. 200 gönüllünün katılımı ile bu etkinlik gerçekleşti. Bizim amacımız öğrencilerimize çevre bilinci  kazandırmak doğamızı temiz tutmak.   Umut Vagonu Derneği olarak  “temiz doğa temiz yaşam” sloganı ile bu tür çöp toplama etkinliklerimiz devam edecektir ” ifadelerini kullandı.

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.