Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği'nden Manisaspor'a Destek

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği, Manisa Süper Amatör Küme’de mücadele eden Manisaspor’a destek olmak amacıyla forma kampanyası başlattı.

MANİSA -SPOR 24.08.2023 19:34:00 1605 0
1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği

 

 

 Kampanyaya AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, Türkiye Kent Konseyi Denetleme Kurulu Başkanı Ahmet Karadağ ve çok sayıda taraftar destek verdi.

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, “1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği olarak Manisaspor’a destek amaçlı forma kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Formadan elde ettiğimiz tüm gelirleri Süper Amatör kümde olan Manisaspor’umuz için harcayacağız. Bu nedenle tüm şehirin kampanyaya destek vermesi gerekmektedir. Forma kampanyası dağıtım ziyaretlerimizde şehir de bir heyecan olduğunu ve bu heyecanın tekrardan başlayacağını gördüm. Ayrıca şuanda mevcut başkan tarafından oluşturulan yeni yapılanma içinde doğru olduğuna dair görüşler alarak Taraftarlar Derneği olarak desteklemeye karar verdik. Bugüne kadar yapmış olduğumuz her hizmet Manisaspor içindir ve öyle de olmaya devam edecektir” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.