Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

18 Kulüp UEFA Lisansı, 7 Kulüp ise Ulusal Lisans almaya hak kazandı

2023-2024 sezonu için UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirledi.

SPOR 22.05.2023 00:03:00 1123 0
18 Kulüp UEFA Lisansı, 7 Kulüp ise Ulusal Lisans almaya hak kazandı

 

 TFF  yaptığı toplantıda lisans adayı kulüplerin sunduğu dosyaları; Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatı'nda ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Kulüp Lisans Talimatı'nda aranan Sportif, Futbol Sosyal Sorumluluk, Altyapı, Personel-İdari, Hukuki ve Mali kriterler yönünden inceledi ve 2023-2024 sezonu için UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirledi.

Yapılan incelemeler sonucunda UEFA Lisansı almaya hak kazanan kulüpler; Spor Toto Süper Lig'den; Adana Demirspor A.Ş., Arabam.com Konyaspor, Beşiktaş A.Ş., Corendon Alanyaspor, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray A.Ş., İstanbulspor A.Ş., Medipol Başakşehir FK, Kasımpaşa A.Ş. ve Trabzonspor A.Ş. ile Spor Toto 1. Lig'den Göztepe A.Ş. ve Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nden ALG Spor, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K., Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı ve Trabzonspor A.Ş. Kadın Futbol kulüpleridir.

MANİSA FK 'DA VAR  Yapılan incelemeler sonucunda Ulusal Lisansı almaya hak kazanan kulüpler ise; Spor Toto 1. Lig'den Ankara Keçiörengücü, Bodrumspor A.Ş., Çaykur Rizespor A.Ş., Manisa Futbol Kulübü ve Yılport Samsunspor ile TFF 2. Lig'den Anagold 24Erzincanspor ve Weecoins Kırklarelispor kulüpleridir.

Buna göre; 18 Kulüp UEFA Lisansı, 7 Kulüp ise Ulusal Lisans almaya hak kazandı.

Kurul, kalan 55 kulübe ise kriter eksiklerini tamamlamaları için ilgili maddelere göre 30 ve/veya 60 gün ek süre tanıdı. 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.