15 Temmuz Kupası’nda Manisa BBSK'lı Zafer Eren Karaçor’un

Manisa Büyükşehir Belediyespor (Manisa BBSK) Atıcılık takımı sporcusu Eren Karaçor, Samsun Bafra’da gerçekleştirilen Ateşli Silahlar Bütün Dallar 15 Temmuz Kupası’nda şampiyon oldu.

MANİSA -SPOR 27.07.2022 19:41:00 1733 0
15 Temmuz Kupası’nda Manisa BBSK

 

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun faaliyet programında yer alan Ateşli Silahlar Bütün Dallar 15 Temmuz Kupası, Samsun Bafra’da başladı. 20-29 Temmuz tarihleri arasında Bafra Şehit Mustafa Serin Atış Poligonunda gerçekleştirilecek olan müsabakalara 310 kategoride 400 sporcu katılım sağladı. Manisa BBSK Atıcılık takımı sporcusu Eren Karaçor da mücadele ettiği Genç Erkekler 50 metre yat yarışmasında topladığı 601.9 puanla birinci oldu. Geçtiğimiz yılda aynı kategoride birinci olan Karaçor, başarısını bir kez daha taçlandırmış oldu. Genç Erkekler 50 metre 3x20 pozisyon atışında 543 puan toplayan Manisa BBSK’lı Eren Karaçor, bu kategoride Türkiye üçüncülüğü elde etti.

 

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

Anahtar Kelimeler: Temmuz Kupası’ Manisa ' Zafer Karaçor’
  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.