Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

EGE YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATÇILARI BİRLİĞİNDEN MANİSALI KİRAZ ÜRETİCİLERİNE DESTEK

0

EKONOMİ 4.06.2020 15:28:03 1078 0
EGE YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATÇILARI BİRLİĞİNDEN MANİSALI KİRAZ ÜRETİCİLERİNE DESTEK
Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği, Manisalı kiraz üreticilerine dağıtılmak üzere 1.000 adet Kanadı Noktalı Sirke Sineği Tuzağı’nı Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne teslim etti.
Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği, geçtiğimiz ay içerisinde de Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Mevsimlik Tarım İşçilerinin kullanmaları için 50.000 adet maskeyi İl Müdürlüğümüze teslim etmiş, teknik personellerimizce maskeler İlçelerimizde çalışan tarım işçisi ve çiftçilere dağıtılmıştı.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İl Müdürü Metin Öztürk; “Manisa gibi tarımsal potansiyeli çok yüksek olan ilimizde, sektörün tüm temsilcileri ile paydaşlık ilişkisi içerisinde olmak tarımımıza farklı bir ivme kazandırmaktadır. İl Müdürlüğü olarak tarım sektörünün paydaşlarıyla iş birliğimiz devam edecektir. Her platformda birlikte olduğumuz Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nin İlimizdeki Kiraz üreticilerinin kullanımı için gönderdiği 1.000 adet Kanadı Noktalı Sirke Sineği Tuzağını teslim aldık. Tuzaklar en kısa sürede İlçe Müdürlüklerimiz kanalıyla üreticilerimize teslim edilecektir. Manisa tarımına verdikleri katkılardan dolayı birliğimizin kıymetli Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
 

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.